Bio

©Goele Bormans

©Kris De Smedt

THIS IS MELaurenz Hoorelbeke

° 8 april 1988Laurenz studeerde af in juni 2010 aan het Brussels conservatorium, afdeling musical.

Ervaring deed hij op in hoofdcast of ensemble met understudies van Viage! Viage!, Oliver!, Spamalot, Lelies(1.0, 2.0 & in symfonie) De Producers, Ben X de musical, Josephine B de musicalrevue, Shrek de musical, Assepoester het tamelijk ware verhaal, Doornroosje, Suske en Wiske de musical, Rapunzel & Evita.


Hij was ook te zien in verschillende reclamespots voor oa Telenet, Vlaamse kazen & Rode Neuzen. Verder heeft Laurenz veel ervaring als backing vocal, studiobacking, stemacteur, en werkt hij vaak mee aan kooropnames voor openluchtmusicals.


Verder was hij ook nog te zien in Stany Crets’ Songfestival, contest of the best, en als Kenny in Crets’ eerste langspeelfilm Lee & Cindy C.

In het najaar van 2017 trad hij aan als Dr. Frank ’n Furter in de cultmusical “The Rocky Horror Show”.Al 3 winters kan je hem vooral vinden in theater Elckerlyc, waar hij de eerste 2 jaren deel uitmaakte van het showballet en de backings verzorgde voor de Winterrevue. De 3e keer werd hij gelanceerd in de hoofdcast!

Daarnaast vertolkte hij voor de kids in 2018 wederom de rol van Titus in Doornroosje de sprookjesmusical.

Volgend seizoen kan je hem aan het werk zien in oa Ene Gast, Twee Bazen, De Winterrevue 4 & Spamalot!

©Kris De Smedt

Contact shannen@talent-only.be for a full resume